Cigarraffär i Göteborg – Här hittar du de bästa cigarerna i stan

01 juli 2023
wsn tutorial

editorial

Cigarraffär i Göteborg – Här hittar du de bästa cigarerna i stan

Göteborg är känt för sina vackra hamnområden, musikfestivaler, och båtturer ut till skärgården. Men staden har också mycket att erbjuda för den som är intresserad av cigarrer. Här finns flera cigarraffärer med ett brett utbud av kvalitetscigarrer, från de mest välkända varumärkena till mindre kända producenter. I den här artikeln tar vi en titt på några av Göteborgs bästa cigarraffärer och vad de har att erbjuda.

Smoker’s Lounge

Smoker’s Lounge är en välkänd cigarraffär belägen i centrala Göteborg. Affären har funnits sedan 1999 och erbjuder ett brett sortiment av cigarrer, både från Kuba och andra länder. Här hittar du även pipor och tobacco. Butiken har ett stort utbud av accessoarer, som tändare, askar, och fuktighetskontrollsystem. Smoker’s Lounge har också en rymlig loungedel där du kan njuta av din cigarro eller shisha medan du tittar på sport eller bara slappnar av. Personalen är mycket erfaren och hjälpsam, så du kan alltid räkna med goda råd och tips när du handlar här.

Cigarrummet

Cigarrummet är en cigarraffär och lounge belägen i Haga, en av Göteborgs äldre stadsdelar. Butiken har funnits sedan 2005 och har ett brett utbud av cigarrer från Kuba, Nicaragua, och Dominikanska republiken. Cigarrummet erbjuder också en mängd olika accessoarer, från tändare och askar till cigarrklippare och humidorer. I loungen kan du koppla av i lugn och ro, eller umgås med andra cigarrafficionados och utbyta erfarenheter. Den här butiken erbjuder också en mängd cigarrevents under året, som cigarprovningar och seminarier.

Cigarrhuset

Cigarrhuset är en af Göteborgs äldsta cigarraffärer, och har varit en del av stadens kultur- och nöjesliv sedan 1989. Butiken är belägen i centrala Göteborg och har ett brett utbud av cigarrer från Kuba, Dominikanska republiken, Nicaragua, Honduras, och Brasilien. Cigarrhuset erbjuder också en mängd olika accessoarer, som tändare, cigarreter, och askar. Här hittar du även en rymlig och elegant lounge där du kan njuta av din cigarro i lugn och ro. Personalen på Cigarrhuset är mycket kunnig och hjälpsam, och kan ge dig tips och råd om allt från cigarreter och fuktighetskontroll till hur man väljer rätt cigarro för en viss tillfälle eller måltid.

Som du kan se, har Göteborg ett rikt utbud av cigarraffärer som kan tillfredsställa alla cigarrafficionados. Oavsett om du är en nybörjare eller erfaren inom området, finns det alltid något att upptäcka och lära sig på dessa butiker. Samtliga av butikerna som vi har tittat på här har en bred erfarenhet och kunskap om cigarrer, samt en passion för det de gör. Personalen på dessa butiker är mycket hjälpsam och kunnig, så du kan alltid räkna med goda råd och tips när du handlar.

Vill du handla online istället? Då rekommenderar vi https://www.snus2butik.se/, som har ett stort utbud av cigariller, cigarrer och tobak. Hos snus2butik hittar du även tillbehör så som cigarraskar, cigarretui, pipor samt tillbehör till övriga tobaksprodukter.

Fler nyheter